Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://www.hymns.dk.

Kontaktinformation

Denne side er ejet og drevet af:

JHP Songs
CVR 38980955

Kontakt: jhp@jhpsongs.dk

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Nyhedsmail

Nyhedsmailen administreres af Mailchimp, hvor navn, mailadresse og tilsagn til modtagelse af nyhedsmail opbevares under sikre forhold. Din mail bliver ikke solgt videre eller brugt til andre formål end du har givet tilsagn til.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Analytics

Der indsamles anonyme brugsdata på siden med henblik på drift og optimering af siden.

Hvem vi deler dine data med

Dine data deles med eksterne tjenester (Mailchimp, Youtube etc) i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre ønskede handlinger – udsendelse af nyhedsmail, visning af videoer etc.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.